Het Hotel


Kwaffie & Co zorgt voor een groepsopvang van katten. De katten krijgen op deze manier meer de mogelijkheid om zelf te kiezen waar ze heen gaan en waar ze zichzelf comfortabel bij voelen. Hoog op een krabpaal of eerder op een stoel of op een plankje in de hoogte.

Als de katten de eerste keer binnengebracht worden is er een ruimte voorzien waarin ze eerst op een rustige manier (en alleen) kunnen wennen aan de ruimte en hun mede-hotelgasten. Afhankelijk van de kat kunnen ze dan na een paar uur, een dagje of enkele dagen, kennis maken met zowel de binnenruimte als de afgesloten, veilige buitenruimte.

De ruimtes zijn ingericht met:

  • Voldoende klimmogelijkheden, krabpalen, rustpunten …
  • Voortdurend eten en drinken ter beschikking,
  • Voldoende kattenbakken die dagelijks uitgekuist worden,
  • Rustige omgeving met uitzicht op de velden, tuin …

Individuele aandacht dragen we hoog in het vaandel, daarom houden we het aantal katten per ruimte beperkt. Kortom alles om uw kat zich zo goed als mogelijk thuis te laten voelen zodat ook uw kat van een ontspannen vakantie kan genieten.

 

Praktische info

Voor de vakantie van onze hotelgasten rekenen wij volgende tarieven per dag:

  • 1 kat: 10 EUR/dag
  • 2 katten van hetzelfde gezin: 18 EUR/ dag
  • 3 katten van hetzelfde gezin: 25 EUR/dag

De dag van brengen en ophalen word steeds als 1 dag aangerekend. Voor langere verblijven (meer dan 25 dagen) is een korting bespreekbaar.
In de prijs zit alle verzorging inbegrepen, het eten is het enige dat u zelf dient mee te brengen. Zo kan de kat zijn eetgewoonten van thuis behouden en blijft de aanpassing beperkt tot de omgeving.
Een eigen dekentje of mand zorgt ervoor dat uw kat een vertrouwde geur in de buurt heeft maar is niet noodzakelijk.

Heeft uw kat wat extra verzorging nodig dan is dit geen enkel probleem. Dagelijkse/wekelijkse vachtverzorging, medicatie om toe te dienen, speciale voeding … alles is bespreekbaar! Indien uw kat speciale voeding moet krijgen is het mogelijk om deze in een apart verblijf te huisvesten. Nadien kan ze dan weer genieten van het volledige verblijf.

 

Reglement

Wij aanvaarden geen agressieve dieren of dieren met een besmettelijke of overdraagbare ziekte. Intacte katers worden aanvaard tot de leeftijd van 6 maanden. Na deze leeftijd is het niet meer haalbaar gezien de dieren in een gemeenschappelijke ruimte verblijven.
Vaccinatie tegen kattenziekte, niesziekte en leucose zijn verplicht.
Wij hebben ook graag dat u uw kat voor u ze binnenbrengt tegen de vlooien behandeld en ontwormt.

Breng ook steeds het vaccinatieboekje van uw kat mee, zo kunnen wij controleren of alles in orde is en garanderen we een gezonde leefomgeving voor alle katten. Dit boekje blijft ook bij ons gedurende de hele periode dat uw kat hier verblijft. (wettelijk verplicht)