Logo Kwaffie en Co

Hondenkapsalon

bg
bg
Previous slide
Next slide
Puppy's & volwassen honden

Trimsalon voor alle hondenrassen

Een goede voorbereiding is het halve werk als u naar mijn trimsalon komt met uw hond. Laat die daarom eerst uit en zorg dat die nog niet heeft gegeten. Stress, een volle maag en een volle blaas kunnen namelijk tot heel wat ongemakken leiden tijdens de behandeling. Om uw hond uit te laten, kan u trouwens altijd van mijn hondentoilet gebruikmaken. 

Bij puppy’s in het bijzonder komt u best al zo vroeg mogelijk eens langs om hem of haar het salon te laten verkennen. Zo zal uw hondje tijdens een eerste behandeling veel minder stress ondervinden. De ideale leeftijd voor puppygewenning is rond de vier maanden. De bezoeken die erop volgen, variëren naargelang het vachttype van uw hond. Honden die regelmatig verzorging nodig hebben, komen doorgaans liefst om de zes à acht weken langs.

Met degelijke verzorgingsproducten

Hoelang duurt een trimsessie?

Voor kleine honden trek ik meestal één à twee uur uit voor een trimsessie. Bij middelgrote honden duurt zo’n sessie dan weer twee à drie uur en bij grote honden, tot slot, drie à vier uur. Die uren zijn slechts gemiddeldes en hangen van diverse factoren af. Denk aan de grootte van uw hond, het vachttype en de staat ervan. 

Eén ding staat vast: ik leg uw hond op-en-top in de watten. Daarvoor zet ik kwalitatieve verzorgingsproducten in van merken als HOWND, Show Tech + en Special One. Interesse om een afspraak te maken? Geef mij dan zeker telefonisch een seintje en ik plan uw bezoek zo snel mogelijk in!

bg
bg
Previous slide
Next slide