Logo Kwaffie en Co

Kattenhotel

Vertrouwde geuren in de buurt

Huiselijk verblijf voor katten

Vertrekt u binnenkort enkele dagen of voor een langere periode op vakantie? Dan kan uw kat bij Kwaffie & Co komen logeren. Vooraf laat ik uw huisdier in een kleinere ruimte aan de omgeving en de andere hotelgasten wennen. Zowel binnen als buiten hebben ze meerdere rustpunten zoals krabpalen en plankjes ter beschikking. De buitenruimte is trouwens veilig afgesloten

Tijdens een verblijf in mijn hotel leeft uw kat samen met andere hotelgasten in een gemeenschappelijke ruimte en krijgt die een eigen kattenbak, net als een eet- en drinkbakje. Ook zijn er drinkfonteintjes aanwezig om ze aan te zetten om meer te drinken. Gelieve de voeding zelf mee te brengen opdat uw dier zijn eetgewoonten van thuis behoudt. De kattenbakken ververs ik dan weer dagelijks met vulling van het merk Cat’s Best

Om uw kat aan het hotel te laten wennen, is het een goed idee dat u dekentjes of mandjes van thuis meebrengt. Zo heeft uw dier altijd z’n vertrouwde geur bij zich en vindt het makkelijker zijn draai in mijn hotel. Ik maak er immers een punt van om een huiselijke opvang te creëren.

bg
Previous slide
Next slide
bg
Untitled
Previous slide
Next slide
white
Voorkomen is beter dan genezen

Reglement & inentingen

Bij Kwaffie & Co zijn agressieve en zieke katten niet welkom. Ik vraag u dan ook om een inentingenboekje voor te leggen als bewijs dat uw dier gezond is. Dat boekje bewaar ik de hele vakantieperiode tot u uw beestje weer komt ophalen. Uw kat moet standaard tegen de kattenziekte, de niesziekte en leucose ingeënt zijn en bij voorkeur ontwormd en ontvlooid zijn. 

Katers die niet gecastreerd zijn, zijn welkom tot een leeftijd van zes maanden. Oudere onbehandelde katers laat ik niet toe omdat die in een gemeenschappelijk ruimte met andere katten verblijven. Katten die extra verzorging nodig hebben (bv. vachtverzorging of medicatie) geef ik graag alle aandacht. Als ze speciale voeding of medicatie moeten krijgen, plaats ik ze even in een apart verblijf. Zo kan ik controleren of ze hun portie daadwerkelijk opgegeten hebben of hun medicatie hebben ingenomen.  

Uw viervoeter in beeld

Volg uw kats avonturen

Wil u tijdens uw vakantie op de hoogte blijven van hoe uw kat het stelt in mijn hotel? Dan kan ik u via WhatsApp foto’s of video’s doorsturen van zijn of haar avonturen. Uiteraard post ik regelmatig het reilen en zeilen van mijn kattenhotel op sociale media. Volg mij dus zeker op Facebook en Instagram voor vertederende kiekjes.

bg
Previous slide
Next slide
bg